Je winkelwagen is momenteel leeg!

Kamado bbq Cursus “in je eigen achtertuin” op je eigen kamado voor 4 Personen






Kamado bbq cursus voor 4 Personen €375,- excl. btw
(€453,75 incl. btw)
(excl. reiskosten €0,30 incl btw per km)
Kamado Cursus – 4 Personen / 1 Kamado (eigen kamado) 3 uur
Thema: Vlees, Borrel & Zoet
Aantal deelnemers: 4 personen voor €375,-
Duur: ca. 3 uur
Inclusief: ingrediënten, uitleg, grilltechnieken, begeleiding, recepten, gebruik van skillet
Wat leer je in de Kamado BBQ-cursus?
Tijdens deze cursus leer je hoe je je Kamado écht goed gebruikt, van temperatuurbeheersing tot smaakvolle gerechten.
Je leert:
- Hoe je rookhout en houtskool inzet voor maximale smaak
- Direct en indirect grillen: wat, wanneer en hoe
- Vlees perfect garen: low & slow of juist hot & fast
- Temperatuur controleren met schuiven en accessoires
- Veelgemaakte fouten voorkomen (zoals bitter vlees of instortend vuur)
locatie: Kamado workshop bij jou thuis”
Gerecht 1: Picanha met Chimichurri
Gerecht 1: Picanha (700g) met Chimichurri
Bereiding:
Je leert hoe je het vlees eerst langzaam gaart met indirecte hitte tot het de juiste gaarheid heeft bereikt (medium rare). Daarna leer je hoe je het afgrilt met de reverse sear-techniek boven direct, hoog vuur.
Gerecht 2: Ribeye (500g) van de Kamado met botersaus
- 1 ribeye steak (ca. 700 g)
Bereiding:
Je leert hoe je het vlees direct grilt boven hoog vuur tot het mooi geschroeid is aan beide kanten. Daarna laat je het even rusten onder aluminiumfolie voor een sappig resultaat.
Gerecht 3: Borrelhapjes: Gevulde Champignons en gehaktballetjes met kaasvulling
Bereiding:
Je leert hoe je de champignons en gehaktballetjes direct gaart op een pizzasteen of gietijzeren rooster, totdat ze mooi gegaard zijn en de kaasvulling gesmolten is.
Benodigdheden:
Pizzasteen of gietijzeren rooster
Gerecht 4: Toetje: Gegrilde Rum-ananas met Chocolade
- Op de Kamado: Kort grillen op hoog vuur.
- Afwerking: Gesmolten pure chocolade
Drankadvies (Niet inbegrepen)
Drank Picanha: Malbec of Tempranillo
Ribeye: Cabernet Sauvignon of krachtige Syrah
Borrelhap: Amberbier of witbier
Handig om te weten
Je hoeft de kamado nog niet aan te steken, je leert eerst hoe je hem snel op temperatuur krijgt
Je boeking is definitief. Verplaatsen kan tot 8 dagen van tevoren, daarna helaas niet meer i.v.m. inkoop.
De cursus overtrof al mijn verwachtingen en de begeleiding was fantastisch!

Nick
Culinaire liefhebber
Deskundig en geduldig, de BBQ workshops zijn zeer leerzaam.

Jasper
Barbecue hobbyist
Elke sessie was gezellig, leerzaam en de gerechten waren simpelweg heerlijk.

Wendy
Thuis kok