Je winkelwagen is momenteel leeg!

Kamado BBQ Cursus voor 2 Personen op je eigen kamado!






Kamado bbq cursus voor 2 Personen €199,- excl. btw
€240,79 Incl. btw)
(excl. reiskosten €0,30 incl. btw per km)
- Thema: Vlees & Borrel
- Duur: ± 3 uur
- Deelnemers: 2 personen
- Inclusief: Ingrediënten, uitleg kamado, grilltechnieken, begeleiding, recepten
- 1x Ribeye (200g)
- 1x Picanha (500g )
- Gevulde Champignons of Gehaktballetjes (250g) met kaasvulling
- Tijdsplanning ca. 3 uur
Wat heb je zelf nodig?
- Een kamado
- Houtskool
Wat leer je in de Kamado BBQ-cursus?
Tijdens deze cursus leer je hoe je je Kamado écht goed gebruikt, van temperatuurbeheersing tot smaakvolle gerechten.
Je leert:
- Hoe je rookhout en houtskool inzet voor maximale smaak
- Direct en indirect grillen: wat, wanneer en hoe
- Vlees perfect garen: low & slow of juist hot & fast
- Temperatuur controleren met schuiven en accessoires
- Veelgemaakte fouten voorkomen
locatie: Kamado workshop bij jou thuis”
Gerecht 1: Picanha (500g) met Chimichurri
Bereiding:
Je leert hoe je het vlees eerst langzaam gaart met indirecte hitte tot het de juiste gaarheid heeft bereikt (medium rare). Daarna leer je hoe je het afgrilt met de reverse sear-techniek boven direct, hoog vuur.
Saus: Chimichurri
Benodigdheden:
Kerntemperatuurmeter, hitteschild, gietijzeren rooster en rookhout
Gerecht 2: 1x Ribeye (à 200g)
Bereiding:
Je leert hoe je het vlees direct grilt boven hoog vuur tot het mooi geschroeid is aan beide kanten. Daarna laat je het even rusten onder aluminiumfolie voor een sappig resultaat.
Saus: Romige mosterdsaus
Gerecht 3: Gevulde Champignons (6 stuks) of Gehaktballetjes (250g gehakt) met Kaasvulling
Bereiding:
Je leert hoe je de champignons of gehaktballetjes direct gaart op een pizzasteen of gietijzeren rooster, totdat ze mooi gegaard zijn en de kaasvulling gesmolten is.
Benodigdheden:
Pizzasteen of gietijzeren rooster
Drankadvies (Niet inbegrepen)
Drank Picanha: Malbec of Tempranillo
Ribeye: Cabernet Sauvignon of krachtige Syrah
Borrelhap: Amberbier of witbier
Opmerking:
Gebruik houtskool van goede kwaliteit en eventueel rookhout (appel of kers) bij picanha.
Handig om te weten
Je hoeft de kamado nog niet aan te steken, je leert eerst hoe je hem snel op temperatuur krijgt
Je boeking is definitief. Verplaatsen kan tot 8 dagen van tevoren, daarna helaas niet meer i.v.m. inkoop.
De cursus overtrof al mijn verwachtingen en de begeleiding was fantastisch!

Nick
Culinaire liefhebber
Deskundig en geduldig, de BBQ workshops zijn zeer leerzaam.

Jasper
Barbecue hobbyist
Elke sessie was gezellig, leerzaam en de gerechten waren simpelweg heerlijk.

Wendy
Thuis kok